Csodaország manói minden nap várnak Titeket!
2021.11.04.
Néha kicsit a manók is elfáradnak a nap végére! Várunk Titeket minden nap 9-18 óráig az országban egyedülálló Karácsonyi Csodaországunkban Keszthelyen, a Mc Donald's mellett (Tapolcai út 55.)! #csodaorszag #csodaország #keszthely #balaton #karácsony #karácsonyicsodaország #christmas #xmas #manók #mikulásmanói
November 1-én is nyitva vagyunk!
2021.10.31.
Kedves Vásárlóink! Holnap,november 1-én is várunk Titeket Karácsonyi Csodaországunkban 9-18 óráig! Gyertek be hozzánk és tekintsétek meg az országban egyedülálló karácsonyházunkat, ahol mindent megtaláltok, ami a tökéletes karácsonyhoz kell! Élethű műfenyők, fényfüzérek, díszek, kerámiák, gyertyák, illatok stb.!
Keressétek nagy, piros postaládánkat!
2021.10.31.
Tudtátok, hogy Csodaország manói továbbítják a leveleiteket? Írjátok meg vagy rajzoljátok le kívánságaitokat a Mikulásnak, Jézuskának, Angyaloknak és dobjátok be a nagy piros postaládánkba! Kicsit azért jól is kell viselkedni, ha szeretnétek hogy teljesüljenek vágyaitok! Ne felejtsétek el megcímezni a levelet, hogy biztosan célba érjen! Várunk Titeket minden nap az országban egyedülálló Karácsonyi Csodaországunkban 9-18 óráig Keszthelyen a Mc Donald's mellett (Tapolcai út 55. )!
Lufi dekoráció minden alkalomra
2021.10.27.
Most ugyan inkább a karácsonyra koncentráltunk egy picit jobban, de ne feledkezzünk meg a születés-és névnapokról, évfordulókról és a fontosabb alkalmakról sem! Ilyenkor mindig jó választás lehet egy különleges, egyedi ajándék, kiegészítve egy színes, héliumos lufival! Gyertek be hozzánk,segítünk a választásban!
Minden nap várunk Titeket!
2021.10.26.
Karácsonyi Csodaországunk minden nap vár Titeket 9-18 óráig!Látogassatok el hozzánk az őszi szünetben is! Hangolódjatok kicsit varázsvilágunkban a karácsonyra, nézzétek meg a legújabb trendeket, idézzétek fel az ünnep varázsát!
Karácsonyi Csodaországunk végre nyitva!
2021.10.23.
Kedves Vásárlóink! Karácsonyi Csodaországunk ma is nyitva! Mindig mosolygós, segítőkész manóink és Télanyó várnak Titeket szeretettel 9-18 óráig Keszthelyen, a Mc Donald's mellett (Tapolcai út 55.)!
Holnaptól nyitva vagyunk!
2021.10.22.
Kedves Vásárlóink! Nem kell tovább várnotok, holnap végre elétek tárjuk minden eddiginél különlegesebb, csodásabb karácsonyi kínálatunkat!Ha kíváncsiak vagytok az idei trendekre, vagy csak egy kis karácsonyi hangulatra vágytok, látogassatok el hozzánk! Várunk Titeket minden nap 9-18 óráig Keszthelyen a Mc Donald's mellett (Tapolcai út 55.)!
3 nap nyitásig!
2021.10.20.
Már csak 3 nap a nyitásig! Szorgalmas manóink most is azon dolgoznak, hogy idén is ámulatba ejtsünk Titeket! Ha erre jártok, nézzetek be hozzánk minden nap 9-18 óráig! Címünk: 8360 Keszthely, Tapolcai út 55. (Mc Donald's mellett)
Csak 5 nap a nyitásig!
2021.10.18.
Már csak 5 nap nyitásig! Hamarosan teljes pompájában láthatjátok csodálatos karácsonyi kínálatunkat! Csodaországunk addig is minden nap nyitva, várunk Titeket 9-18-ig Keszthelyen, a Mc Donald's mellett (Tapolcai út 55 )!
Már csak 7 nap a nyitásig!
2021.10.16.
Már csak 7 nap a nyitásig! Szorgalmas manóink folyamatosan azon dolgoznak, hogy idén is ámulatba ejtsünk Titeket! Ha erre jártok, nézzetek be hozzánk minden nap 9-18 óráig! Címünk: 8360 Keszthely, Tapolcai út 55. (Mc Donald's mellett) #csodaorszag #csodaország #keszthely #balaton #karácsony #karácsonyicsodaország #christmas #xmas #ajándéktárgy #lakberendezés #héliumoslufi #szülinap #birthday #birthdaygift #eskuvo #eskuvoiajandek #wedding #weddinggift